• milli eğitim bakanı yusuf tekin'in kaybolan itibarını geri kazanmak için eğitim camiasını, hatta il milli eğitim müdürlerini kendisini övmeleri için seferber etmesi olayı görsel1
    görsel2
    görse3
    (bkz: yusuf tekin'in eşine okul müdürlüğü hediye etmesi) olayı ve daha bir çok rezilliğinin ortaya çıkmasından sonra x'te istifa tagları açıldı. kendisi de böyle bir ricada bulunmuş. farklı illerdeki zümre başkanı arkdaşlarımın çoğuna gitmiş bu mesajlar. yazık.
    edit: koskoca il milli eğitim müdürleri de utanmadan bu tweetleri atmış.* burda

    silerlerse falan ditye de görüntü aldım. şu rezillikleriniz unutulmayacak.
  • 45 dakikalık mülakat yapma inadı, 10 aydır ha bugün ha yarın ha bu ay sonu ha bu kabine toplantısı sonu atamalar açıklanacak diye diye öğretmen atamalarını sürekli geçiştirmesi (yarın kpss başvuruları başlıyor ve hala ortada öğretmen atamaları yok, hatta kaç kişi alacakları bile belli değil),yeni müfredata gelen eleştiriler, dediği hiçbir şeyin gerçekleşmemesi... liste uzar gider. bu gibi sebeplerden de sürekli eleştirilen bakan, anlaşılan bu gibi destek mesajlarıyla kamuoyunu etkilemeye çalışıyor ama nafile.
  • “liyakate ne kadar önem verdiği, şahsımı müdür olarak atamasından belli olan milli eğitim bakanımız muhterem yusuf tekin beyefendi, gece gündüz demeden bütün mesaisini türkiye maarif yüzyılının temelini atmak için harcamaktadır. ülkece bakanımızın kıymetini bilelim. sağ olun muhterem bakanım. arz-ı hürmetler ederim efendim.”
  • bürokratlar belki uyar ama öğretmenlere fazla güvenmesin.
  • bahse konu talimat mesajını yazan meb görevlisi dingilin türkçe yazım kurallarını bilmemesi ve bağlaç olan de'yi ayırmaması (link) manidar olmuş. mülakat ağırlıklı sınav yaparak bakanlığa tarikatçıları doldurunca anca bu kadar oluyor işte; varsa yoksa anlamını bilmedikleri arapça metin ezberlesinler...

    güncelleme: link yapıştırıldı.
  • ayinesi iştir kişinin bunlar hep algıda.
  • ben de üniversite mezunuyum ama öğretmen değilim. eğer kendisini en çok ben översem beni de bizim evin yanındaki okula müdür yapar mı?

    (bkz: milli eğitim bakanını en çok benim sevmem)
  • koskoca milli eğitim bakanının uğraştığı işler. ülkenin özeti.
  • whatsapp'tan il müdürlerine mesaj geçmiş danışmanı. kepazelik, ama şaşırmadım.

    devlet gizliliği vs, aslında buradaki sorun, mesajın sözcü gazetesi bilmem nesinin eline geçmesi değil. yusuf tekin'in bu reklama tamah etmesi, sekreterine ya da danışmanına "bu süreci yönlendir" demesi. bir bakan bu kadar düşer mi lan? sen yönetim işlerine bak.
    işleyiş sakat, ilkel, cahilce ve dürüst değil. dürüst olmadığı kadar da acınası. iş bilmezlerin elinde bakanlık. o yüzden yusuf tekin, doğru bir bakan değildir. acımasız ve kurnazdır.

    müsteşar olduğu dönemde yaptıklarını da unutmadık. unutmayacağız.
  • devlet memurlarından aktroll'lük faaliyeti.*

    acınacak haldesiniz.
hesabın var mı? giriş yap